Min kurv

Luk

OM OS

HVEM ER MAUDE?

Mathilde er 25 år, uddannet serviceøkonom, studerer innovation og entrepreneurship ved siden af butikken og har i flere år arbejdet indenfor event- og detailbranchen. Hun har fingeren på pulsen og er hårdtarbejdende. Mathilde bor sammen med sin kæreste i en lejlighed på Amager sammen med deres hund, Olly.

Isabel er 46 år, oprindelig uddannet advokatsekretær med flere efteruddannelser bag sig. Hun har de seneste 12 år siddet som direktionssekretær på Københavns Rådhus, hvor kunsten var, at holde en masse bolde i luften samtidigt med, at der ikke blev slækket på servicen. Hun har interesseret sig for indretning hele sit liv. Lige fra børneværelset tilbage i 80’erne til hendes nuværende lejlighed på Amager, som hun deler med sine to børn og hunden Teddy. Fritiden bruger hun på familien, sin kæreste og sit paddleboard. Isabel er vokset op med TV-serien Matador og har i venskabskredsen tilegnet sig kaldenavnet Maude - ment i kærlighed, selvfølgelig.

Sammen har de åbnet butikken og webshoppen MAUDE.

 

MED EGNE ORD

Vi er mor og datter og sammen danner vi det bedste team. Vi står klar til at servicere jer hver dag med et smil i butikken på Amagerbrogade 7 eller med hurtig ekspedition i vores webshop.

Vi er en lokalt forankret butik og vores mål er, at give dig en unik og professionel kundeoplevelse. Det er vigtigt for os, at de brands, som vi har på hylderne hovedsageligt er bæredygtige og er produceret under ordentlige forhold.

Vi glæder os helt enormt til at byde dig velkommen - i butikken og i webshoppen.

Kærligst,

Mathilde og Isabel