My Cart

Close

PRIVACY POLICY

Denne politik omhandler behandling af personlige oplysninger, som Butik Maude indsamler og behandler omkring vores kunder. Butik Maude er dataansvarlig og alt henvendelse skal ske på: info@maude.dk.  

 

1. COOKIE POLITIK

Maude.dk bruger Cookie med det formål at optimere vores webshop, så det bliver den bedst tænkelige oplevelse for vores kunder. Vi bruger cookies for at optimere dets funktionalitet og dermed føres besøget så nemt som muligt for dig. 

En cookie er en betegnelse for forbruger adfærd på et netværk og som vil blive registreret til det formål at gøre en hjemmesiden mere brugervenlig. 

Du har altid mulighed for at slette din cookie fra din computer. Det kan fx. gøres på følgende måder: Gå til menu "Funktioner"-> Internetindstillinger -> Slet Cookies. 

 

2. HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI OG TIL HVILKE FORMÅL:

Når I som kunde besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger omkring dig. For eksempel hvilken type browser bruger du som kunde, hvilke søgetermer bruger du som kunde på hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på hjemmesiden, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring.

Når du køber et produkt på www.maude.dk, indsamler vi automatisk oplysninger omkring dig - navn, adresse, e-mailadresse, telefon nr., oplysninger. Til det formål at kunne levere produkter og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.

Når du som kunde tilmelder dig Maudes nyhedsbrev, afgiver du dit samtykke til, at vi må indsamle navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

I forbindelse med din tilmelding af Maudes nyhedsbrevet vil det bruges til direkte markedsføring, herunder nyheder omkring produkter, events og meget mere. 

 

3. FORMÅLET FOR INDSAMLING AF DATA

Indsamlingen af oplysninger er en nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre www.maude.dk og samtidig tilbyde vores kunder relevante tilbud, nyheder og events. Indsamlingen af personlige oplysninger omkring dig, er en nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale mellem os og dig. (Persondataforordningens artikel 6, stk 1, litra b)

Vi indsamler kun de oplysninger, som du giver samtykke til, ved at tilmelding af vores nyhedsbrev.

 

4. DATABEHANDLER 

Butik Maude behandler dataen, ingen eksterne virksomheder er ind over. 

 

5. RETTIGHEDER

Maude som nu er dataansvarlig for Maudes kunders personlige oplysninger, gør opmærksom på deres rettigheder.

Du er til enhver tid berettiget til at sende en skriftlig besked omkring hvilke oplysninger, vi har registreret omkring dig samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer fra. Du har ret til at få udleveret en kopi af dine personoplysninger.

Du har ret til at få rette fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig. 

I visse tilfælde har du ret til at få alle personoplysninger slettet af os og tilbagekalde dit samtykke.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi behandler med henblik på direkte markedsføring via nyhedsbrev.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på: info@maude.dk

Du har til enhver tid ret til at klage til Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/

 

6. SLETNING AF PERSONDATA

Personoplysninger slettes efterhånden som det formål afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 5 år. Oplysninger som vi har indsamlet vil vi slette helt. Såfremt du framelder dig vores nyhedsbrev, vil dine oplysninger blive slettet automatisk.

 

7. SIKKERHED

Kun medarbejdere har adgang til personoplysninger for at udføre deres arbejde.

 

8. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på hjemmesiden under privat politik.